Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2020 13:02 - Смърт на режима на заключване и истинската цена на LOKIN-20
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 546 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.09.2020 13:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Смърт на режима на заключване и истинската цена на LOKIN-20

ТЕМИ:КоронавирусCovid 19ЗдравеопазванеЗатварянеЛокин 20

image

https://lbry.tv/@InThisTogether:d/UKC120620:5
https://in-this-together.com/lockdown-regime-deaths-lokin-20/?fbclid=IwAR3P8FQmr6xKR2uAA4SRSpRWJYtf1L88Y0Vg5TrdKVkl3_rlG16c_grE_Xo

ПУБЛИКУВАНО ОТ: IAIN
 13 ЮНИ 2020 Г.


Режимът на блокиране, въведен от правителството на Обединеното кралство на 23 март и влязъл в сила от 25 март, изглежда е довел до преждевременната смърт на десетки хиляди хора във Великобритания. В предишния ми пост LOKIN-20 Режимът на блокиране причинява нарастващи здравословни проблеми , обсъждахме вероятността блокирането да причини значителна излишна смъртност. С публикуването на последния доклад за смъртните случаи, свързани с COVID 19, от Службата за национална статистика вече можем да започнем да виждаме мащаба на тези смъртни случаи.

ONS разкриват, че между 7 март и 1 май (ONS 11 - 18 седмица) е имало 46 380 излишни смъртни случаи, над статистическите 5-годишни средни стойности, регистрирани в Англия и Уелс. Данните за Шотландия и Северна Ирландия не са включени.

От 46 380 превишени смъртни случаи 12 900 (27,8% от допълнителните превишени смъртни случаи) не могат да бъдат отнесени към COVID 19. Това предполага, че 33 480 (72,2% от допълнителните превишени смъртни случаи) се дължат на COVID 19.

Както обаче обсъдихме в COVID 19, това е статистическа глупост , в никакъв случай не е ясно колко от тези смъртни случаи са пряк или дори косвен резултат от COVID 19. Проблемът е, че държавата в Обединеното кралство създаде система за регистриране на COVID 19 смъртни случаи, което е необичайно неясно за Великобритания и широко отворено както за грешки, така и за погрешно тълкуване.

Всички държави имат свои собствени процеси на регистрация и системи за събиране на данни, но ситуацията във Великобритания не е различна от тази в Италия. Италианското правителство наложи сериозното им заключване на 9 март. На 20 март, когато се наблюдава значителен брой предполагаеми смъртни случаи от COVID 19, Националният институт по здравеопазване на Италия (ISS) публикува доклад за характеристиките на наследниците.

Позовавайки се на изследването, което не открива ясна причина за смъртта на COVID 19 при 88% от смъртните случаи, приписвани на коронавирус , научният съветник на италианския министър на здравеопазването, професор Валтер Рикиарди, заяви:

„Начинът, по който кодираме смъртните случаи в нашата страна, е много щедър в смисъл, че всички хора, които умират в болници с коронавирус, се считат за умиращи от коронавируса ...... При преоценка от Националния здравен институт, само 12 процента от свидетелствата за смърт са показали пряка причинно-следствена връзка с коронавирус. "

image

 Сър Патрик Валанс

Можем да разгледаме това в светлината на изявлението на британския колега на професор Рикиарди. На 16 април главният научен директор на Обединеното кралство сър Патрик Валанс заяви:

„Струва си да си припомним отново, че тарифите за ONS са хора, които имат COVID в смъртните си свидетелства. Това не означава, че те са били задължително заразени, защото много от тях не са тествани. Така че просто трябва да разберем разликата. "

Обединеното кралство, подобно на италианците, инструктира ONS да запише всички и всички споменавания на COVID 19 в свидетелството за смърт (MCCD) като смъртност от COVID 19. Освен това на ONS беше казано да приеме предложените цифри за смъртност от COVID 19 от Комисията за качество на грижите (CQC), дори COVID 19 да не е споменат в MCCD.

Това остави събирането и отчитането на смъртността от COVID 19 в Англия и Уелс в пълен разпад. Със сигурност докладването на МСМ за тези статистически данни , което в по-голямата си част подкрепя режима на блокиране, е толкова близо до безсмислено, колкото е възможно да се получи, без просто да се измислят.

Между 7 март и 1 май данните от CQC не играят никаква роля в анализа на смъртността от ONS. CQC не започна да изпраща своите данни до ONS до 29 април. Споменавам го тук, не само, за да подчертая колко абсурдни са станали статистическите данни за смъртността от COVID 19, но и защото данните за CQC ще бъдат важни, докато се опитваме да оценим истинския мащаб на смъртните случаи от LOKIN-20 във Великобритания.


image

 

Недиагностициран COVID 19

ONS състояние:

„Възможно е симптомите да не са очевидни или COVID-19 да бъде объркан за заболявания със сходни симптоми. Някои свидетелства за смърт посочват, че повече информация ще бъде предоставена по-късно, а някои от тях оттогава са актуализирани, за да споменат COVID-19. Това подкрепя теорията, че COVID-19 в момента е недостатъчно диагностициран в свидетелствата за смърт. "

Това е нелогично твърдение от ONS. Това не подкрепя твърдението им, че COVID 19 е диагностициран.

Ако симптомите не са очевидни, няма причина да се подозира, че COVID 19 е причина за смъртта. Предполага се, нито е имало симптоми на бяс или малария. Вие също няма да подозирате, че те са причина за смърт, макар че бихте могли, ако следвате логиката на ONS.

ONS не ни казва защо MCCD са актуализирани по-късно, за да споменат COVID 19. Нито знаем колко от смъртните случаи, които не са COVID 19, са били променени по-късно на COVID 19. Най-разумното обяснение за тази промяна е, че наследодателят е починал преди резултатите от теста да са били налични или когато последващи прегледи на бележки по случая са посочили наличието на COVID 19. По-късно ще обсъдим положителните резултати от теста, но е достатъчно да се каже, че те са причина за намаляване не увеличава претендираната смъртност от COVID 19.

Както вече беше обсъдено , прегледът на бележка не е надежден начин за идентифициране на COVID 19. Не на последно място и фактът, че ревизиращият лекар може никога да не е срещал наследодателя. На други места в доклада си ONS посочват:

„Възможно е състоянията„ други остри инфекции на долните дихателни пътища “и„ грип и пневмония “да проявяват подобни симптоми на COVID-19 и следователно да бъдат регистрирани по погрешка вместо COVID-19 .... Възможно е симптомите да не са очевидни или че COVID-19 може да бъде сбъркан с болести със сходни симптоми ... "

image

 Проф. Карол Сикора

Това е проницателно наблюдение от ONS. Симптомите на грип, пневмония и други остри респираторни инфекции практически не се различават от най-опасните респираторни симптоми на COVID 19. Докато ONS изглеждат готови да предположат това означава, че COVID 19 е диагностициран по-малко, значителната прекалена диагноза е далеч по-правдоподобна.

Проф. Карол Сикора, бивш директор на програмата на Световната здравна организация (СЗО) за рак, подчерта наскоро тази загриженост . Той заяви, че лекарите са поставили COVID 19 на MCCD неправомерно, като „всеки намек“ за неговото присъствие е достатъчен, за да го отчете като причина за смърт. Макар той да изчисли, че приблизително половината от ONS отчетените смъртни случаи от COVID 19 се дължат на COVID 19, може би е малко несправедливо да обвиняваме медицинската професия за тази потенциално прекомерна погрешна диагноза.

След Закона за коронавируса, държавата, NHS, Кралският колеж по патология и ONS бяха сред многобройните влиятелни институции, които бяха принудени от законодателството да издадат насоки за COVID 19 на практикуващите MCCD. Това на практика гарантира приписването на смъртността от COVID 19 при най-малкото доказателство. Например, ONS заяви :

Аз е преди смъртта на пациента е имал симптоми, типични за COVID 19 инфекция ... .it би било задоволително, за да се даде" COVID-19 ", тъй като причината за смъртта."

Както ONS признава, тези симптоми може да са причинени от редица респираторни заболявания. Очевидната последица от насоките, които са издали, е над, а не под диагнозата COVID 19. Лекарите трябва да следват политиката като всеки друг. Те не са виновни за този проблем. Държавните законодатели и политиците са.

Като се има предвид, че COVID 19 се предполага, че е пандемия, ако диагностицирането е проблем, трябва да видим необосновано увеличение на смъртните случаи от пневмония в рамките на цифрите за смъртност, различни от COVID 19. Грипът, COVID 19 и други подобни респираторни заболявания често се разрешават като пневмония в краен стадий на палиативни грижи.

И все пак ONS противоречат на това понятие в собствения си доклад:

„Малко вероятно е симптомите на COVID-19 да бъдат объркани с пневмония от седмица 14 (седмица, завършваща на 3 април 2020 г.). Възможно е това да допринесе за излишните смъртни случаи, които не са COVID-19, наблюдавани преди това време.

Докладът на ONS посочва, че броят на смъртните случаи без COVID 19 е преизчислен, за да се предоставят най-актуалните данни. Посочената цифра от 12 900 не е очевидна в публикуваните им масиви от данни за периода 11-18 седмица.

Първоначално не е имало съобщения за излишък на смърт от COVID 19 през седмица 11. Изглежда, че от допълнителните 2 061 смъртни случая, добавени по-късно, 220 са били отбелязани в крайна сметка през седмица 11. Ще се съсредоточим върху първоначално пуснатите набори от данни тук.

Между седмица 12 до седмица 18 първоначално са съобщени 10 839 смъртни случая, които не са от COVID 19. От тях 421 (3,9%) са настъпили преди седмица 14. Тъй като погрешно диагностицираната пневмония е малко вероятна причина за повече от 96% от съобщените смъртни случаи, които не са причинени от COVID 19, трябва да попитаме защо ONS ще си направи труда да предположи, че това може да ги обясни.

Ясно е, че според собствения им докладван анализ на данните не е така. Няма основание те да предявят такъв иск.

image

 

Данните от ONS не показват увеличение на смъртните случаи от пневмония

 

 

  ONS Strawmen

Тази тема на недиагностицирания COVID 19 продължава да съществува в целия им доклад, без обосновка. ONS отбелязва значителното увеличение на смъртните случаи от редица други състояния, регистрирайки големи скокове на смъртните случаи от астма и диабет в рамките на смъртността, различна от COVID 19. Въпреки че признават, че забавените грижи могат да бъдат причината, те също така популяризират идеята на своите домашни любимци, че COVID 19 все още може да обясни тези смъртни случаи.

„Това може да означава, че някои хора, страдащи от тези състояния, не получават грижи достатъчно бързо, за да предотвратят настъпването на смърт. Също така е правдоподобно, че някои от тези смъртни случаи се дължат на това, че недиагностицираният COVID-19 е влошил предишното състояние. " 

image

 Славеи - празни!

По някаква причина ONS също излагат няколко аргумента, за да се опитат да обяснят смъртността без COVID 19. Първият е намаленият болничен капацитет .

По време на режима на блокиране капацитетът на болницата се увеличи. Нямаше намаление. Докато ONS признават, че смъртните случаи все по-често се случват у дома и в заведенията за грижи, а не в болниците, обосновката им да обяснят това изглежда странно.

Те твърдят както, че NHS е адаптиран за справяне със случаите на COVID 19, както и че здравеопазването при не COVID 19 заболяване може да е било намалено, което може да е повишило смъртността. По отношение на намаления достъп до болнично лечение, ONS посочва:

„[Това] може да означава, че хората, които са много болни от тези състояния, остават вкъщи, когато преди това са можели да бъдат приети в болница или в хоспис за грижи близо до края на живота си.“

Това е вярно. Докладът им обаче трябва да представлява анализ на 12 900 допълнителни смъртни случая, настъпили за 7 седмици в Англия и Уелс. Не само, че ONS са формулирали това в контекста на аргументацията на слама, те изглежда предполагат, че пациентите, които не са лекувани в болница, просто са се случили. Хората просто си оставаха вкъщи, сякаш това беше техният избор.

image

 Статистика за ONS - Графика от Кристофър Бауър

Ако този анализ изглежда странен, обяснението на ONS за промяна на регистрацията на смърт е направо странно. Аргументът, който те представят, е, че Законът за коронавируса подобри ефективността на процеса на регистрация.

ONS се занимават с отчитане на статистика на смъртността. За тях подобряването на скоростта на процеса на регистрация е една мярка за подобрена ефективност. Ако обаче регистрираните свидетелства за смърт предоставят все по-безсмислени причини за смърт, бързането значително е намалило ефективността.

Смъртните случаи се отнасят до коронери, когато причината за смъртта не е ясна. Това намалява скоростта на регистрация, но също така подобрява точността от статистическа гледна точка. Законът за коронавируса от 2020 г. горе-долу изключва всякакво сезиране на съдебен лекар. Главният следовател на Обединеното кралство издава следните съвети на следователите:

„Целта на системата трябва да бъде, че всяка смърт от COVID-19, която по закон не изисква сезиране на съдебния лекар, трябва да бъде разглеждана чрез процеса на MCCD.“

Лекарите бяха инструктирани да приемат всички симптоми на респираторно заболяване, посочени COVID 19. Ако те бяха несигурни, насочването към коронар със сигурност беше загуба на време и Законът за коронавируса премахна достъпа до второто становище на медицински експерт.

По някаква необяснима причина ONS изглежда се съгласяват, че COVID 19 е уникално ясна причина за смъртта. Въпреки факта, че те разпознават симптомите на COVID 19, са горе-долу същите като тези на много други инфекции, диагнозата на COVID 19 по някакъв начин премахва всяко съмнение. Законът за коронавируса се увери в това и ONS вярват, че това е по-ефективно:

„Това би увеличило ефективността при регистриране на дела, които обикновено биха отишли ​​за разследване.“ 

Проблемите с разследванията и потвърждаващите медицински становища, за да се гарантира, че посочената причина за смъртта е точна, са ненужни за всички смъртни случаи от COVID 19. Въпреки това, какво общо има това със смъртни случаи без COVID 19, може да се предполага. Не много, според ONS, които заявяват:

„Това предполага, че въпреки наблюдението на подобрения в ефективността на регистрациите, самите тези подобрения едва ли ще доведат до голяма част от увеличението на регистрираните смъртни случаи, наблюдавано през последните седмици.“  

Това не само поражда значителни притеснения относно точността на докладваната от ONS статистика, но поставя въпроса защо са почувствали необходимост да включат предложено обяснение в писмения си анализ на тези смъртни случаи, ако вече са го изключили. Изглежда, че това е включено чисто за популяризиране на идеята, че Законът за коронавируса е подобрил ефективността на регистрацията .

И все пак в рамките на собствения си доклад ONS предоставят повече от достатъчна причина сериозно да поставят под въпрос твърдението за повишаване на ефективността. Законът за коронавируса намали точността и надеждността на статистиката за смъртността в Англия и Уелс. Това, че изглежда, че няма значение за ONS, е тревожно.

 

Доказателства за смъртни случаи от режим на заключване

Очевидно е, че режимът на блокиране е причинил значителни загуби на живот. Няма съмнение, че забавеното лечение при сериозни състояния значително увеличава риска от смъртност .

По време на писането (10/06/2020) се твърди, че COVID 19 е засегнал 0,4% от населението на Обединеното кралство и 0,06% са починали в резултат на това. Само ракът убива 0,24% от населението всяка година във Великобритания . Дори ако приемете, че всички твърдени смъртни случаи от COVID 19 са в резултат на синдрома, ракът убива поне четири пъти повече хора.

През 2018 г. в Англия и Уелс са загинали 541 589 души . Това представлява 0,92% от населението, което означава, че приблизително 0,15% от населението умира на всеки два месеца. На върха на 5 водещите причини смърт на сметка за повече от 40% от тези смъртни случаи.

image

ONS данни

Средно тези пет причини убиват 0,37% от населението всяка година, което се равнява на приблизително 0,06% на всеки два месеца. Приблизително същата цифра като отчетените смъртни случаи от COVID 19. И все пак за тези хора, по време на режима на блокиране, лечението и основният скрининг ефективно са били отказани.

През същия период заетостта на болничното легло е била винаги ниска . Добавен е допълнителен капацитет под формата на различни болници на Nightingale , въпреки че те не са били необходими за лечение на патенти на COVID 19.

По време на режима на блокиране скринингът и лечението на рака бяха спрени. Cancer Research UK изчислява, че 290 000 души са пропуснали проследяване на рака, което показва, че около 20 000 настоящи пациенти с рак, които иначе биха били открити, остават без диагноза във Великобритания. Те заявяват, че 2,1 милиона души са пропуснали срещата за скрининг, потенциално с цената на още 3800 живота. Влиянието само върху процента на оцеляване от рак е опустошително .

В Лондон средното време за реакция на линейката се увеличи с 43 минути . На национално ниво средното време за реакция на линейката за най-сериозните извънредни ситуации от категория 1 се повиши до 8 минути 7 секунди , 1 минута и 7 секунди над препоръчания максимум.

Джейсън Оке от катедра Nuffield за първични здравни науки в Оксфордския университет съобщи, че през май както общите A&E презентации, така и тези за инфаркти са намалели наполовина . Сърдечно-съдовите заболявания убиват близо 170 000 души всяка година във Великобритания . При средна смъртност от 460 смъртни случая на ден, 50% спад в презентациите, през почти тримесечния период на режим на блокиране, има и ще увеличи значително смъртността от сърдечно-съдови заболявания.

Решаващите хирургични и диагностични тестове за редица други сериозни състояния са отложени в огромен брой. Тъй като конфедерацията на NHS предупреждава, че списъците с чакащи ще надхвърлят 10 милиона, основните медии настояват, че вярвате, че това се дължи на коронавирус .

Най-доброто, което можете да кажете за това твърдение, е, че то е съмнително. Не бива да отхвърляме възможността то да е умишлено измамно.

С повече от достатъчен капацитет за лечение на тежко болни пациенти, които не са COVID 19 и COVID 19, няма съмнение, че режимът на заключване е довел до ненужни смъртни случаи на поне 12 900 души. За съжаление, по-нататъшният анализ на статистиката на COVID 19 предполага, че цифрата е много по-висока.

image

Статистика за ONS - Графика от Кристофър Бауър

Истинската скала на смъртността LOKIN 20.

Ако ненужното забавяне и отказ от здравни грижи бяха идентифицируем синдром, може би бихме могли да го наречем LOKIN 20. За да оценим въздействието на LOKIN-20, трябва да вземем предвид излишната смъртност, която иначе не очакваме да наблюдаваме.

Именно тази допълнителна излишна смъртност МСМ често съобщават в ежедневните си актуализации за коронавирус. Те последователно го приписват или на COVID 19, или на „съпътстващите щети“ от коронавирусната криза. Самият режим на блокиране изглежда до голяма степен имунизиран срещу критики, що се отнася до основните медии.

BBC съобщава данни за смъртността за цялото Обединено кралство, комбинирайки данни от ONS, Агенцията за статистика и изследвания в Северна Ирландия (NISRA) и National Records Scotland (NRS). На 9 май 2020 г. Би Би Си заяви, че тези излишни смъртни случаи възлизат на 63 708.

Чрез ONS тази отчетена смъртност включваше уведомления за предполагаеми смъртни случаи от COVID 19 от Комисията за качество на грижите (CQC). Неизвестен брой от тях може дори да не записва COVID 19 на MCCD.

Общественото здравеопазване в Англия не отчита статистически значима излишна смъртност в Англия до седмица 13 (седмица, приключваща на 1 април). Следователно докладваните 63 708 смъртни случая са настъпили почти изцяло по време на режима на блокиране, до 9 юни.

Използвайки данни за ONS за Англия и Уелс, можем да извлечем оценка на вероятния процент смъртни случаи, които действително се дължат на COVID 19. Можем да ги приложим към статистическите данни, разкрити от BBC, и да екстраполираме относителни цифри за цяла Великобритания.

image

Статистика за ONS - Графика от Кристофър Бауър

Освен ако няма някакъв неизвестен патоген, който опустошава нацията, остават излишните смъртни случаи, които съответстват точно на периода на режима на заключване. Нямаме никакво друго обяснение за тази загуба на живот, но всички загуби са настъпили по време на заключването. Ще наречем това LOKIN 20 смъртност.

С 50 107 смъртни случая, за които се твърди, че са приписани на COVID 19, BBC докладва 13 601 смъртни случая LOKIN 20 От 50 107 смъртни случая от COVID 19 9510 са идентифицирани само по симптоми. Както беше обсъдено по-рано, не е ясно колко от тези смъртни случаи могат законно да бъдат приписани на COVID 19.

Приблизително 95% от наследниците на COVID 19 имат поне още една сериозна коморбидност . Въпреки, че това поставя под въпрос всички тези претендирани COVID 19 смъртни случаи, при които диагнозата е чрез наблюдение сам и двете пневмония и грип са споменати и в смъртния акт, той не може да бъде обективно определено, че тези смъртни случаи са от COVID 19.

image

В продължение на седмици 14 до 22 доклада ONS, че 37,3% от всички смъртни случаи COVID 19 също така спомена, както пневмония и грип. Въпреки че не знаем разпределението на тези смъртни случаи между тези, идентифицирани чрез резултатите от теста, и тези, идентифицирани само по симптом, можем разумно да твърдим, че поне 3547 от 9510 диагнозата на симптомите са неубедителни. Това ни оставя с потенциална смъртност от LOKIN 20 от 17 148.

Би Би Си заявява, че 40 597 смъртни случая от COVID 19 са потвърдени след положителни резултати от тестове. Съществува значителен проблем с това приписване. Положителният резултат от теста за ТОРС-CoV-2 не означава непременно, че пациентът страда от COVID 19.

Голяма част от хората, които имат положителен тест за ТОРС-CoV-2, са асимптоматични. Това означава, че имат вируса, но не и произтичащия от него синдром на COVID 19. Те може да са с предсимптомно развитие и да развият болестта по-късно, но по време на тестването те нямат.

Без COVID 19 те нямат заболяване, което да повлияе на здравето им. Само защото някой е критично болен със сърдечно заболяване, тестването на положително за SARS-CoV-2 не означава, че COVID 19 влошава състоянието му. Без симптомите почти сигурно не е така.

Изследване на асимптоматични пациенти с SARS-CoV-2 в Китай установи, че присъствието само на вируса е имало малко или никакво въздействие върху настоящите им състояния. Почти 80% от изследваните пациенти не развиват COVID 19, въпреки че CT сканирането вероятно показва признаци на заболяването.

The British Medical Journal  доклада, че австралийски учени тестват изцяло всички пътници на круизен кораб под карантина. Круизните кораби са почти идеалният инкубатор за вирусна инфекция. Изследването на COVID 19 в такава изолирана популация е от особена стойност.

Приблизително 59% от 217-те пътници са тествани положително за ТОРС-CoV-2. Това е в съответствие с оценките на главния научен съветник на правителството на Обединеното кралство , сър Патрик Валанс, който заяви, че стадният имунитет на COVID 19 ще бъде постигнат с 60% степен на инфекция. Отново 81% от заразените са безсимптомни. Безсимптомните проценти при два карантинни самолетоносача, USS Theodore Roosevelt и френския Charles de Gaulle, бяха съответно 58% и 48%.

Подобна цифра от 78% безсимптомна инфекция е открита в проучване на китайски изследователи, които тествали пристигащите в чужбина страни. Те не показват симптоми и следователно няма доказателства, че са страдали от вредните ефекти на COVID 19.

Друго проучване на изолирана общност от приблизително 3000 души в северното италианско село Vo"Euganeo установи подобни резултати. Серджо Романяни, професор по клинична имунология от Университета във Флоренция, заяви, че между 50% -75% от положителните тестови случаи са асимптоматични .

В зависимост от изследването, което разглеждате, този асимптоматичен процент варира между 5% и 80% . За нашата цел, оценявайки вероятното въздействие на режима на заключване, ще използваме асимптоматичната медиана от 42,5% от положителните тестови случаи.

Това е по-ниско от повечето проучвания, но много от тях се основават на модели на данни. Ще се придържаме към тази консервативна оценка в светлината на емпиричните данни, измерени в изолирани общности.

Това означава, че 17 211 от претендираните 40 497 смъртни случая от COVID 19, идентифицирани чрез положителни резултати от теста на SARS-CoV-2, е малко вероятно да са имали COVID 19. В допълнение към потенциалните 17 148 LOKIN 20 смъртни случая, които вече са отбелязани, изглежда LOKIN 20 представлява най-малко 34,359 от 63 708 смъртни случая, съобщени от Би Би Си.

image

Статистика за ONS - Графика от Кристофър Бауър

Очевидно режимът на заключване вече е довел до преждевременната смърт на поне 54% от хората, за които държавата и МСМ съобщават, че умират от прякото или косвено въздействие на коронавируса. Това е малко повече от 50% оценка на професор Карол Сикора.

Критиците с основание ще отбележат, че съм направил някои предположения, за да стигна до тази цифра. Например, ние не знаем колко от тези, диагностицирани само по симптоми, всъщност са имали COVID 19, нито колко положителни теста за SARS-CoV-2 са били точни или колко пациенти впоследствие са развили COVID 19. В действителност, може би никога няма да разберем .

Режимът на блокиране на държавата в Обединеното кралство, въпреки твърденията, че се ръководи от науката , се основава на компютърните модели на Имперския колеж. Те не само бяха диво спекулативни, но и очевидно грешаха .

Представеното тук изчисление се основава на цитираните емпирични научни доказателства. Като се има предвид, че Италианският национален институт по здравеопазване (ISS) установи, че само 12% от заявените смъртни случаи от COVID 19 могат ясно да се отдадат на болестта, аз съм сгрешил от страна на предпазливостта.

34 359 LOKIN 20 смъртни случая е консервативна оценка. Ако базираме изчисленията си на италианските изследвания, смъртните случаи на LOKIN 20 могат да достигнат до 56 000.

image

Детската бедност във Великобритания ще бъде причинена от режима на блокиране

За съжаление изглежда, че държавата на Обединеното кралство възнамерява да продължи режима си на заключване. По всяка вероятност тази политика вече е довела до преждевременната смърт на повече от 34 000 британци. За съжаление тази цифра ще се повиши.

NHS вече са изправени пред зашеметяващо натрупване на случаи за критични здравни състояния, различни от COVID 19. Трудно е да се види как може да се избегне по-нататъшна значителна смъртност. Още по-лошото е, че икономическото въздействие на режима на блокиране е пагубно. Всеки ден, когато продължава, ситуацията се влошава.

Брутният вътрешен продукт (БВП) на Обединеното кралство падна с челюст, като спадна с 20,4% през април . За да се постави това в контекста, най-големият месечен спад на БВП след финансовата криза от 2008 г. е 1%. Спадът през април 2020 г. е повече от девет пъти по-голям от рекорда на режима преди Локдаун от 2,2%, установен през юни 2002 г. Докато COVID 19 няма статистически значимо въздействие върху детската смъртност, бедността, породена от режима на Локдаун, със сигурност ще има .

На думите на Джордж Бачелър , съосновател на Edge здравеопазването, които предоставят анализ на данни на NHS, са обезпокоителни. Предвиждайки, че здравните услуги ще бъдат претоварени от изоставането и другите въздействия на режима на блокиране, той заяви:

„ Ако се прогнозират напред, тези числа стават толкова големи, че е трудно да се свърже с тях на лично ниво.“

Можем само да се надяваме, че предупрежденията на Edge Health са прекалено песимистични. Ясно е обаче, че държавата и основните медии ще обвиняват всяка голяма или трета вълна на смъртност върху коронавируса, пряко или като предполагаема последица. Ще бъде измама. Режимът на блокиране е причината, а здравните разходи на LOKIN 20 са резултатът.

Надявам се тези от вас, които четат това, които намират представената логика за разумна, да отхвърлят тези твърдения, когато пристигнат. По-важното е, моля, кажете на другите защо.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39752176
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031